• 講師: 津島悟, Kathleen Schnaars, Michal Cibula, 風間裕行, Xiangbiao Yin, 鷹尾康一朗
    Satoru Tsushima, Kathleen Schnaars, Michal Cibula, Hiroyuki Kazama, Xiangbiao Yin, Koichiro Takao
  • 所属: 東工大先導原子力研, 東工大WRHI, TU Dresden, HZDR
       LANE, TokyoTech; WRHI, TokyoTech, TU Dresden, HZDR
  • 日時: 2017年8月24日(木) 14:00-17:00
  • 場所: 北一号館1階会議室
  • 概要:
    In this colloquium, young researchers including Ph.D students will introduce their latest research topics in forefront coordination and separation chemistry, which will explore our sustainable and hopeful society. We expect stimulated discussion with any of audience, especially young students who have to explore sustainable and hopeful society.

icon_site詳細はこちらをご覧ください。